Kategoriarkiv: Kyldiskar

Kyldisk Stockholm

Kyldisk Stockholm? Är det något du är ute efter kanske?

Då har du nämligen kommit helt rätt! Vi har ett stort utbud av både begagnade kyldiskar och nya kyldiskar. Ring eller maila oss och berätta precis vad du är ute efter så tar vi fram offert på det så fort vi kan. Vilket brukar vara samma dag eller i alla fall dem närmaste dagarna. Vi har butiksinredning, restaurangutrustning, allt inom storkök, allt inom butik, allt inom restaurang och lager. Hoppas vi hörs! Med vänlig hälsning, Mats Lundborg

Kylar till butik

Kylar till butik har vi både nya och begagnade till bra priser. Vi har all typ av kyla till butik med snabb leverans och bra priser.

Många av dem stora märkerna

Vi har dem första stora märken och ca 200 begagnade i lager i skrivande stund. Lager i mälardalen för omgående leverans. Ring gärna oss redan idag för mer information.

Begagnade kyldiskar

Vi har ca 200 begagnade kyldiskar för snabb leverans.

Ute efter kyldisk?

Är du ute efter en kyldisk? Till din matbutik, kiosk eller till din restaurang kanske?

Kontakta oss angå kyldisk redan idag

Kontakta gärna oss och berätta vad det är för kyldisk du är ute efter. Vi har både nya och begagnade kyldiskar. Ring eller maila oss redan idag och säg vad du ute efter så kan vi berätta mer om vad vi har att erbjuda.

Kyldisk till Café – Nya och begagnade

Kyldisk till Café? Är du ute efter det så har du kommit rätt. Vi har både nya och begagnade.

Maila eller ring oss redan idag och berätta vad du är ute efter för kyldisk till sitt Café så berättar vi mer. Har även kyldiskar till butik, restaurang och liknade. Kontaktuppgifter hittar du här på högersidan bland annat.

Vi har även övrigt utrustning till café!